Πολυχώρος

Πολυχώρος «Κτήμα + Κόσμος»

…για όλες τις ώρες

Ο πολυχώρος «Κτήμα+Κόσμος» είναι ένα σύμπλεγμα χώρων, εξωτερικών και εσωτερικών υψηλής αισθητικής.  Αποτελείται από τρεις πετρόκτιστους χώρους κι ένα κεντρικό κτίσμα, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον μοντέρνο χαρακτήρα του.

Ο εξωτερικός του χώρος έκτασης  4,5 στρεμμάτων, προσφέρει εκπληκτική θέα στα βουνά της περιοχής και τον εύφορο κάμπο του Δοξάτου Δράμας. Είναι καταπράσινος και περιβάλλεται από ελιές, λέιλαντ και πολλά άλλα φυτά.

Ο πολυχώρος είναι χωρητικότητας 2000 ατόμων σε καθιστό μπουφέ και ευνοεί ιδιαίτερα τις μεγάλες εκδηλώσεις καθώς όλοι οι προσκεκλημένοι βρίσκονται σε ένα ενιαίο επίπεδο. Διαθέτει χώρο υποδοχής, επαγγελματική κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, νυφική σουίτα για προετοιμασία ή και διαμονή-διανυκτέρευση του ζευγαριού, bar και  πολύ καλό φωτισμό. Στα ατού του χώρου είναι η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο.

Μπορεί να φιλοξενήσει την πιο ευρεία γκάμα επισήμων κι ανεπισήμων events, όπως: Γάμος, Βάπτιση, Συνέδρια, Εταιρικές παρουσιάσεις-workshops, παρουσιάση εταιρικών προϊόντων, επίσημο επαγγελματικό δείπνο, παρουσίαση βιβλίου, Γκαλά, παράθεση δείπνου, πρόταση γάμου κ.α.

Με άνετη πίστα 100 τ.μ. και χώρο ορχήστρας, μπορεί να φιλοξενήσει και ένα πολύ ωραίο after party μετά το τέλος της κύριας δεξίωσης σε περίπτωση που επιθυμείτε να δώσετε μια πιο νεανική διάσταση στο γαμήλιο πάρτι/δεξίωση σας.

Το έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τον άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό μας σας προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας. Έχοντας ως σημείο αναφοράς το πανέμορφο περιβάλλον και την επιβλητική θέα, φτιάξαμε τις εγκαταστάσεις κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργείται ένα αρμονικό σύνολο φύσης, αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας. Θα φροντίσουμε να ανταμείψουμε την προτίμησή σας προς εμάς με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!